ADHD Center 1:a

Vi vill grattulera ADHD Center här på som i dagarna blev etta på N.nu´s poänglista globalt. N.nu är kanske mest känt för SEO Sökmotoroptimering eller konsten att synas på nätet om man så vill sammanfatta det hela i någa ord. Så visst är det i svåraste konkurens som ADHD Center tog första platsen eller helt enkelt mest poäng av samtliga professionella webbsajter på hela N.nu.


En annan hemsida här hos N.nu blev snabbt etta på flera centrala begrepp inom området det är sajten ADD som relativt snabbt blev etta på just ADD och dess centrala definition det vill säga "Vad är ADD". Vi läste om det själva hos ADHD ADD som verkar vara alert på en hel del av vad som händer. Vi har själva ganska långt gångna planer på att flytta ADHD och ADD hit, men några saker har kommit i vägen. Dels finns det ingen färdig metod attt importera. Vilket gör att det blir till och klippa och klistra en massa sidor. Dels är det antalet sidor här maximerat till 200 stycken vilket gör att det blir till att välja ut 200 utav 700-800 sidor. Damp i backen, och jag som brukar fastna i allt. Eller kanske är det tvärtom, alltet fastnar i mig, jajja då är man en liten borstig bit stålull, mjukaste stålet, Hårdaste borsten. bah.

Kanske inte värdens mest smidiga fotnot. men så plötsligt så börjar det regna igen och man känner igen sig själv som herren i vintergatan igen, eller var det något av det mest naturliga som pockar ändå.

Så fastnar man i nästa cyckelställ klämd mellan de två betongklamparna igen. Ok, idag kan man se att man såg det så en gång. Men även just då så såg det faktiskt inte ut just så, för perspektiv är fakatiskt inte helt så enkelt att jämföra ändå. Men men man siktade ändå

Den försvinnande punkten i perspektivet säger lost in dot com, så numera sätter jag mig å kompar. För handen på hjärtat slashback är ju också en slags kompost till dot com.

Och all jävla önskvärd reklam som ständigt drar en åt helvete, född med smak för det söta och en förstockad Mars-Male-ows plumsighet. Somnar i rörkrökarna och kallar sig kallad av att bli lackad, så visst ryker fernissan i damm. Så var kallad att skörda dig & dig in the dig.

 

 Det har sedan detta skrevs tillkommit en sida granne till oss här på N.nu portalen som handlar om ADHD Test, därför lägger vi till en länk till dem och önskar sidan lycka till!

 Inlägget har återpublicerats sedan det skrevs första gången, ber om ursäkt för den nu uppenbart missvisande titeln..

17 Nov 2013