Om oss

RSS

ADHD och ADD helt sjukt på Tv

14 May 2015

 

På fyran nyss så slutade ett bra och intressant program (som jag han uppfatta det mitt i matbestyren) där det togs upp en hel del intressanta aspekter av ADHD i praktiken och inte bara det där teoretiska snacket.

 

Med bland annat Frank Andersson som reflekterade över sin ADHD och sina val i livet, på ett sätt som gjorde att jag kände mig förstå mer än vanligt, men så är det väl med människor som har en liknande personlighet. Plötslgit så förstår man lite granna och får nästan hela bilden precis med en gång, men omgiviningen som normalt förstår fattar ingenting.

Ja ja, sånt är livet. Man dör till slut ändå. Se gärna programmet på tv4: Helt sjukt del 6.

/adhd-och-add-sjukt-pa-tv.jpg

 

Härligt att se lite mer nyanserade berättelser från människor som själva vet vad det handlar om och ingen jävla förståsig-påare som vet allt om adhd, eller rättare sagt har en jävligt jobbig attityd och tror sig veta allt om ADHD och ADD, lyckligtvis börjar de som tror sig veta allt och dessutom tror sig ha den perfekta lösniningen på problemet som inte finns. bli allt sällsyntare.... och det tackar jag för.

 

Har förgäves försökt att klistra in en kod så att programmet skulle kunna spelas upp från den här sidan men det gick inte, eller åtminstone så klarade jag inte av det just nu.

 

 

ADHD Test

13 Dec 2013

 

Vi har varit ganska inaktiva här och på flera andra ställen, som borde kunna haft mer drag, men som väl är tar andra tag i en del av det som borde göras.

 

ADHD Test finns nu på en ny sida som kommer att satsa på bara just ADHD Test.

Det verkar bra och seriöst, vad kan vi göra annat än att önska lycka till, hoppas att sidan förblir reklamfri och tillägnad de som behöver hjälp inom området ADHD och ADD, sam att det i förlängningen kan bidra till bättre och snabbare diagnoser såväl som ökad acceptans för att människor är olika och att alla kan ha god hjälp av att kunna förbättra sina svagaste sidor, frågan är om det någonsin kan komma någon hjälp som är bättre än just det..

Det verkar gå bra både för ADD och ADHD Center här hos N.nu så visst är det bra att arbete med sidorna lönar sig i omsättning också. Det känns skönt att friska krafter tar vid och uträttar nått.

 

 

Var det ADHD eller danskursen jag missade idag? Spontant känner jag mig något handledd i fotbredden.

ADHD Center 1:a

17 Nov 2013

Vi vill grattulera ADHD Center här på som i dagarna blev etta på N.nu´s poänglista globalt. N.nu är kanske mest känt för SEO Sökmotoroptimering eller konsten att synas på nätet om man så vill sammanfatta det hela i någa ord. Så visst är det i svåraste konkurens som ADHD Center tog första platsen eller helt enkelt mest poäng av samtliga professionella webbsajter på hela N.nu.


En annan hemsida här hos N.nu blev snabbt etta på flera centrala begrepp inom området det är sajten ADD som relativt snabbt blev etta på just ADD och dess centrala definition det vill säga "Vad är ADD". Vi läste om det själva hos ADHD ADD som verkar vara alert på en hel del av vad som händer. Vi har själva ganska långt gångna planer på att flytta ADHD och ADD hit, men några saker har kommit i vägen. Dels finns det ingen färdig metod attt importera. Vilket gör att det blir till och klippa och klistra en massa sidor. Dels är det antalet sidor här maximerat till 200 stycken vilket gör att det blir till att välja ut 200 utav 700-800 sidor. Damp i backen, och jag som brukar fastna i allt. Eller kanske är det tvärtom, alltet fastnar i mig, jajja då är man en liten borstig bit stålull, mjukaste stålet, Hårdaste borsten. bah.

Kanske inte värdens mest smidiga fotnot. men så plötsligt så börjar det regna igen och man känner igen sig själv som herren i vintergatan igen, eller var det något av det mest naturliga som pockar ändå.

Så fastnar man i nästa cyckelställ klämd mellan de två betongklamparna igen. Ok, idag kan man se att man såg det så en gång. Men även just då så såg det faktiskt inte ut just så, för perspektiv är fakatiskt inte helt så enkelt att jämföra ändå. Men men man siktade ändå

Den försvinnande punkten i perspektivet säger lost in dot com, så numera sätter jag mig å kompar. För handen på hjärtat slashback är ju också en slags kompost till dot com.

Och all jävla önskvärd reklam som ständigt drar en åt helvete, född med smak för det söta och en förstockad Mars-Male-ows plumsighet. Somnar i rörkrökarna och kallar sig kallad av att bli lackad, så visst ryker fernissan i damm. Så var kallad att skörda dig & dig in the dig.

 

 Det har sedan detta skrevs tillkommit en sida granne till oss här på N.nu portalen som handlar om ADHD Test, därför lägger vi till en länk till dem och önskar sidan lycka till!

 Inlägget har återpublicerats sedan det skrevs första gången, ber om ursäkt för den nu uppenbart missvisande titeln..

ADHD

11 Oct 2013

 

ADHD musen och allt annat.

 

 

 

Som man vattnar får man dunsta

 

Man kan tecknen och journalisterna kallar det bokstavsbarn. Ord är vad de lever av.

 

 

 

 

 

River hårt på ena sidan och svabbar rent på andra. Brukade kalla mig mumien som gav skurtrasan ett ansikte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADHD och ADD Test

17 Mar 2013

Med en ståtlig pompa öppnar vi härmed vår sida om ADHD och ADD, så att alla kan komma titta och se.

ADHD Test - Har du vuxen ADHD
ADHD Test 

 

HÄr en annan variant av samma test, dvs originalet från WHO som den svenska dagstidningen kopierat och satt bilder till.

ADHD Test
ADHD Test 

 

ADD Test för vuxna av WHO

Det stora ADHD Test för vuxna 18 frågor kommer du till här ADHD ADD Test.

 

Bokstavsbarnen Orden så olika världen över

Olika bokstäver - Samma grej liksom

 

 Tack till Psykdroger och Schizofreni  Narkolepsi

 

Maskeradens bokstäver ord
Maskeradens bokstäver ord

 Dracula har nog i alla tider kört med blodgivar t-shirten eller motsvarande och anledningen är nog ganska enkel - för att det lönar sig.

 

ADD och ADD

ADHD och ADD

ADHD och ADD