ADHD och ADD helt sjukt på Tv

 

På fyran nyss så slutade ett bra och intressant program (som jag han uppfatta det mitt i matbestyren) där det togs upp en hel del intressanta aspekter av ADHD i praktiken och inte bara det där teoretiska snacket.

 

Med bland annat Frank Andersson som reflekterade över sin ADHD och sina val i livet, på ett sätt som gjorde att jag kände mig förstå mer än vanligt, men så är det väl med människor som har en liknande personlighet. Plötslgit så förstår man lite granna och får nästan hela bilden precis med en gång, men omgiviningen som normalt förstår fattar ingenting.

Ja ja, sånt är livet. Man dör till slut ändå. Se gärna programmet på tv4: Helt sjukt del 6.

/adhd-och-add-sjukt-pa-tv.jpg

 

Härligt att se lite mer nyanserade berättelser från människor som själva vet vad det handlar om och ingen jävla förståsig-påare som vet allt om adhd, eller rättare sagt har en jävligt jobbig attityd och tror sig veta allt om ADHD och ADD, lyckligtvis börjar de som tror sig veta allt och dessutom tror sig ha den perfekta lösniningen på problemet som inte finns. bli allt sällsyntare.... och det tackar jag för.

 

Har förgäves försökt att klistra in en kod så att programmet skulle kunna spelas upp från den här sidan men det gick inte, eller åtminstone så klarade jag inte av det just nu.

 

 

14 May 2015